26. jun 2013 – Svi korisnici koji do 1. avgusta sklope ili obnove ugovor uz paket čija pretplata iznosi više od 990 dinara dobiće popust od 10.000 dinara na bilo koji telefon iz Telenorove ponude. Takođe, dobijaju i 20 minuta i 20 SMS poruka koje mogu besplatno da iskoriste u romingu.

Svi telefoni čija je osnovna cena bila niža od 10 000 dinara uz određeni paket, sada iznose jedan dinar.

Telenor je letnju ponudu obogatio i novim modelima pametnih telefona, a ističu se Telenor Smart 2, po elegantnom dizajnu, Telenor Smart PRO 2, po izuzetnoj kameri i ZTE Blade G, po velikom ekranu. To su uređaji iz Telenorove porodice telefona sa Android operativnim sistemom koji su do sada bili najtraženiji. Sva tri modela dostupna su za dinar uz pakete veće od 990 dinara.

Još jedna od zanimljivosti je ta što su zaposleni u Telenoru angažovani za snimanje spota koji promoviše letnju ponudu telefona. Oni su izabrani kao ljudi koji mogu da daju najbolju preporuku korisnicima da izaberu mobilni telefon koji najviše odgovara njihovom stilu, jer ih intenzivno koriste i o njima znaju najviše. Oni su ujedno i lica Telenora i korisnici koji su prikazani u svakodnevnim situacijama: putovanje, zabava, igranje igrica ili slušanje muzike.

Spot o letnjoj ponudi telefona možete pogledati na linku https://www.facebook.com/photo.php?v=10151635724684034&set=vb.133174387208&type=2&theater.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, šestog mobilnog operatora po veličini na svetu, koji ima 148 miliona korisnika na 11 tržišta. Ova kompanija, sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra, najveći je pojedinačni investitor u Srbiji. Sa 3,2 miliona korisnika u Srbiji, Telenor pomaže ljudima da budu povezani na jednostavan i predvidiv način. Telenor Srbija ima 120 prodavnica u 85 gradova i 1,150 zaposlenih.

Napomena:

Emitovan sadrzaj nije proizvod Bete i agencija ne odgovara za navode u njemu. U slucaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadrzinom, molimo da se obratite kontaktima navedenim u saopstenju.